Vi er overbevist om at god helse og livsglede er tilgjengelig for alle som mottar riktig veiledning. Med en visjon om trening for alle, og å fremme god helse, blant alle innbyggere i Norge, har Spenst utviklet unike tilbud med bruk av kompetente ansatte, ny teknologi og metoder for å gjøre helseveiledning tilgjengelig uavhengig av treningssted.

Spenst Frisk bedrift skiller seg ut med 5 unike elementer

Bruk av ny avansert teknologi, vårt dedikerte personale og nettverk, samt våre samarbeidspartnere og individuelt tilpassede metoder og program som gjør våre bedriftstilbud unike og tilpasset den enkeltes bedrifts ønsker og behov.

Spenst FRISK bedrift er en rekke tjenester som Spenst tilbyr til arbeidsplasser, for å tilrettelegge for en mer aktiv livsstil blant de ansatte. Gjennom Spenst FRISK bedrift vil vi sammen finne gode tjenester som skreddersys til ulike behov og ønsker, hvor målet er å fremme aktivitet, god helse og et godt sosialt arbeidsmiljø. Jo flere som blir med på laget av de ansatte jo høyre vil gevinsten bli for bedriften. Gjennom Spenst FRISK bedrift vil dine ansatte få en mer aktiv hverdag med helse i fokus. Vi garanterer økt motivasjon, mer kapasitet og større overskudd til både jobb og fritid for ansatte. Vi har i tilegg gjennom Lia Terapi en rekke behandlingstilbud som kan tilrettelegges for bedriften.

FRISKERE ANSATTE MED SPENST PÅ LAGET

Trening og et godt kosthold gir ekstra energi og overskudd i hverdagen. Derfor har mange bedrifter forstått verdien av å tilrettelegge for trenning. Vi påstår at bedrifter som fokuserer på helsen til de ansatte blir en “Friskere bedrift“. Mulighetene er mange, og med Spenst på laget får du hjelp til å finne akkurat den løsningen som passer for din bedrift. 

Vi har som mål å gi et godt helsetilbud med god oppfølging og være en god partner til bedriftsmarkedet for å oppnå gode resultater knyttet til en sunn og frisk bedrift med gode resultater på sykenærvær og redusert sykefravær.

Noen bedrifter lar de ansatte selv velge hvordan de vil trene, mens andre ønsker et mer organisert samarbeid med Spenst. Vi har derfor utviklet en 8-ukers «Kom i gang»-pakke med tett og god oppfølging av personlig trener/Helseveileder, samtidig som man får gode verktøy for å bli mer selvgående på trening i tiden etterpå. Under «Aktiv pause» kommer våre trenere/helseveiledere ut til bedriften og gjennomfører en effektiv kontorstrekk, ønsker man å trene sammen med andre ansatte er PT/Helseveileder i gruppe digitalt eller fysisk et godt alternativ.

Den største verdiskapningen oppstår gjennom et tett samarbeid med våre bedriftskunder, våre ansatte og samarbeidspartnere innen veiledning, trening, helseanalyser/testing og ny teknologi.

kontortrening

Trening som ansatte gode blir stadig mer verdsatt og flere bedrifter ser de positive effektene ved å ha aktive ansatte, og verdien det gir tilbake til arbeidsplassen. Det er også flere som sikrer økt deltakelse ved å tilrettelegge for grupper og tilpasser trening i arbeidstiden.

Hva kan vi gjøre for din bedrift?

FRISK bedrift er en rekke tjenester som Spenst tilbyr til arbeidsplasser, for å tilrettelegge for en mer aktiv livsstil blant de ansatte. Gjennom FRISK bedrift vil vi sammen finne gode tjenester som skreddersys til ulike behov og ønsker, hvor målet er å fremme aktivitet, god helse og et godt sosialt arbeidsmiljø. Jo flere som blir med på laget av de ansatte jo høyre vil gevinsten bli for bedriften.

FRISK bedrift tilbyr følgende tjenester

BEDRIFTSTIMER

AKTIV PAUSE

TREN I MINDRE GRUPPER

8 UKERS KOM I GANG PAKKE

PERSONLIG MEDLEMSKAP TIL ANSATTE

BEHANDLINGSTILBUD

Vi har i dag mange samarbeidspartnere, sjekk her om din bedrift allerede har et samarbeid med Spenst.

VÅRE EKSISTERENDE SAMARBEIDSPARTNERE PÅ BEDRIFTSAVTALER


Medlemskap til redusert pris med bedriftsavtale

På Spenst tilbyr vi rabatterte priser til bedrifter som oppretter bedriftsavtale. Ansatte som oppretter medlemskap på Spenst kan velge det medlemskapet som passer hver enkelt best til rabattert pris. 

SPENST FRISK BEDRIFT støtter opp om FNs bærekraftsmål nr. 3

Høsten 2015 vedtok FNs medlemsland 17 mål for bærekraftig utvikling frem mot 2030. Dette er et viktig arbeid og derfor er det ekstra fint å jobbe mot et felles mål sammen med næringslivet for å sikre god helse og fremme livskvalitet for alle ansatte i bedriften (kilde: Regjeringen.no). Les mer om FNs bærekraftsmål 3 her.

3. bærekraftsmål

Behandling

LAST NED BROSJYRE FOR SPENST FRISK BEDRIFT