jenter

Vi starter opp med vår medlemsaktivitet - Hold formen i sommer 30. mai!

Tren 24 ganger innen 22. august, og vær med i trekningen av fine premier.

For å delta må du ta kontakt med resepsjonen og/eller registrere deg direkte på registreringsplakaten som henges opp på senteret. Alle kan delta som har medlemskap og adgang på sentret hos oss. 

Kryss av for hver treningsøkt. (Spenst Trysil har ikke aktivert belønningsprogram, som gjør at du kun skal ta hensyn til å krysse av for hver gang du trener på senteret).

Motivasjon

Hele gleden av å bli med på denne aktiviteten er først og fremst å motivere seg selv og holde treningen vedlike over ferien. Ofte ligger det en ekstra motivasjon og forpliktelse i å vise og registrere treningen og sine belønningspoeng for andre. Da er målet litt mer synlig og ønske om å gjennomføre litt sterkere.

Bruker du Strava (frivillig) så kan Strava appen være en fin motiverende faktor for å registrere din aktivitet når du trener utenfor senteret. Ved å koble til Belønningsprogrammet til Spenst vil du få poeng direkte i vårt belønningsprogram. Se hvordan koble strava på Min side under belønningsprogram. Du kan sende mail til support belønning@spenst.no om du trenger hjelp til å komme i gang med Strava appen.

Helsegevinst

Nylig ga Helsedirektoratet ut nye reviderte nasjonale faglige råd om fysisk aktivitet og tid i ro. Hovedfokus er å holde seg i aktivitet og redusere stillesitting. Rådene er at vi alle bør være regelmessig fysisk aktive. I tillegg anbefales det både hvor mye vi bør være aktive og at vi bør kombinere aktiviteten med kondisjon og styrke. Vi vet at trening er bra for helsen, men vi vet også at det gir mer energi og motiverende når man trener sammen med andre. Vi håper derfor at du tar tak i vårt lille initiativ og registrerer seg på hold i gang i sommer, slik at vi sammen kan motivere hverandre til å holde en regelmessig trening også når ferien setter inn og dagene blir lyse og varme. :-) Vi håper å se ditt navn på listen over deltakere i sommer :-)

Premier

Vi har fine premier fra:

  • Elon, Trysil Elektroservice
  • Kiwi Sør, flott fruktkurv
  • Hodetelefoner fra Koss
  • Ryggsekk
  • Bag

Vinner(e) blir kontaktet etter 22. august. Informasjon offentliggjøres på FB og vår nettside.

Vi har ikke lagt inn premiene ennå, de vil bli lagt inn fortløpende og annonseres underveis i konkurransen! :-)

Kontakt oss

Har du spørsmål til oss. vedr. "Hold formen i sommer" aktiviteten kan du ta kontakt med resepsjonen eller sende oss en. melding ved bruk av kontaktskjema nedenfor. Vi besvarer alle meldinger fortløpende.