Et perfekt tilbud å benytte seg av på din neste trening eller i hverdagen når du pendler til og fra jobb. Med Bookbeat får du ubegrenset tilgang til over 800.000 lyd- og e-bøker. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, inspirerende biografier og masse mer for KUN kr. 79/mnd. for 20 timer. Ingen bindingstid. 

Husk at du må være registrert i fordelsklubben lokalt på det treningssenteret du er medlem eller som ligger nærmest der du bor/ferierer. Gå inn på vår oversikt over treningssentre, og videre inn på registrering i fordelsprogrammet. 

Trener du på Spenst gir Spenst 90 dager GRATIS lytting og lesing til sine medlemmer i fordelsklubben. 

Bruk din kode du får oppgitt når du er innlogget i fordelsklubben og registrer deg her:

Til registrering 90 dager GRATIS!

Trener du ikke på Spenst, men er eller ønsker å bli fordelklubb- medlem, gir Spenst 60 dager GRATIS lytting og lesing, selv om du ikke trener på et treningssenter hos oss.

Bruk din kode du får oppgitt når du er innlogget i fordelsklubben og registrer deg her:

Til registrering 60 dager GRATIS!

Registrer deg i vår GRATIS Fordelsklubb. Da får til mulighet til å logge på MIN Side på det lokale senteret du har registrert deg som GRATIS fordelsklubb-medlem. Når du er logget inn kan du hente ut din rabattkode, som du benytter i nettbutikk innloggingen til BookBeat Spenst fordelsklubb-medlem.