Vi ønsker å være en del av din hverdag.

studio

Pådriver for fysisk og psyksisk vælvære

Vi er et trenings- og terapisenter hvor vår målsettingen er å forbedre våre medlemmers hverdag ved å være pådriveren når det gjelder fysisk og psykisk velvære. Dette realiserer vi gjennom en nøye opplæring av våre medlemmer på styrke og kondisjonsapparatene. 

Kondisjon og styrketrening

Foretrekker du kondisjonstrening på tredemølle, ergometersykkel, ro og stakemaskiner eller andre utholdenhetsapparater finner du også dette hos oss. Vi har topp moderne utstyr for allsidig styrke og utholdenhet.

Med våre moderne treningsapparater kan du trene alle muskelgruppene i kroppen. Høyt kvalifiserte fysioterapeuter vil hjelpe deg med et treningsprogram tilpasset akkurat for deg. Våre fysioterapeuter kan også stille diagnoser og gi råd om du har spesielle plager som det bør tas hensyn til.

Trening har aldri vært lettere

Vi ønsker alle velkommen til å prøve vårt nyeste konsept BIOCIRCUIT fra Technogym. 

Å trene på BIOCIRCUIT gir deg en følelse av å ha dinegen personlige trener ved siden av deg. Når du får fremgang, tilpasser den smarte teknologien seg og justerer belastningen og motstanden slik at fremgangen bare fortsetter. 

Har du lyst til å prøve kan du kjøpe en drop in time. Vi garanterer at du vil få en "Aha-opplevelse".

Investering i helse og velvære

Ønsker du å investere i helse og velvære, unn deg da et besøk hos oss. Du finner oss i Innbygda, Liavegen 11 nedenfor legesentret. Vi står til din disposisjon for spørsmål og råd om trening og helse!